One Strandgatan Ett

Hej på er alla läsare och välkomna till bloggen. Hoppas allt är bra med er den här måndagen i början av juni! Jag har haft en härlig och avkopplande helg och den inleddes redan i fredags när jag gick på en sådan härlig massage här i Södertälje på ett företag som heter One Strandgatan Ett. Jag sprang Stockholm Marathon förra veckan och trots att jag är mycket vältränad kan vem som helst förstå att efter en sådan prestation är det inte så konstigt att man får ont i kroppen. Inte så lite ont heller. Varenda muskel och led har värkt och ömmat och det känns med andra ord att man har en kropp. Jag är stolt över mig själv att jag lyckades med denna idrottsprestation och det vore konstigt om det inte kändes i kroppen efteråt att man sprungit flera mil. One Strandgatan Ett är alltså ett företag dit man kan gå för att få massage i Södertälje. Sofie Bjurström som äger och driver det här företaget är mycket duktig på att ge olika slags behandlingar i massage och har man ont i kroppen eller om man bara önskar en stunds avkoppling är det helt perfekt att vända sig till One Strandgatan Ett. Oavsett om man är en elitidrottare eller inte är det bra att känna till att det är till det här företaget man kan gå om man som sagt är intresserad av att få massage i Södertälje. Jag brukar gå dit så jag vet vad jag talar om när jag säger att det är riktigt bra behandlingar i massage man får till en helt rimlig kostnad. Det är enkelt att boka tid för det gör man enklast genom ett system som heter boka direkt, via hemsidan, men det går förstås lika bra att ringa och beställa tid.