Anna medium i Skåne

Hej och god morgon alla mina underbara läsare som kommer in på den här bloggen. Det är ingen slump att ni just nu råkar läsa här, det finns högre makter som sett till att dirigera er in hit, det är jag alldeles säker på. Det finns ett medium i Skåne som ni kanske önskar att få kontakt med om ni behöver någon typ av vägledning i Landskrona, Eslöv eller Lund? Anna medium i Skåne tänkte jag göra er lite mer bekant med. Jag går själv till detta medium för att få vägledning i Landskrona där jag bor och är tacksam för hjälpen. Seanser, husrensning eller djurkommunikation är sådant Anna medium i Skåne jobbar med. Men hon finns också till för er som är intresserade av readings, kanalisering, psykometri, tarotläggning, änglabudskap och healing. Själv bor jag i ett hus som tidigare var hemsökt och det var därför jag vände mig till Anna medium i Skåne första gången. Anna har nu hjälpt mig att få lugn och ro genom att reda ut vilka andar det var som hemsökte mitt hus och vad deras budskap var. Med hjälp av de guider Anna har, förde hon dessa osaliga andar mot ljuset och andra sidan där mottagande guider och släktingar tog emot dem. Jag tyckte det var otäckt att mitt hus var hemsökt och jag blev skrämd av att det spökade. En och annan tyckte säkert jag gjorde mig till åtlöje men det bryr jag mig inte om. Jag är inte tokig och jag erkänner det finns sådant vetenskapen ännu ej kan förklara. Nu är det lugnt i mitt hus så jag har haft nytta av denna husrensning. Är intresserade av att få hjälp med vägledning här i Landskrona med omnejd tycker jag ni ska höra av er till Anna medium i Skåne.