Tur att ens maskiner kan få omsorg

Jag brukar kallas för en prylnisse här i Kalmar. Och det kan jag hålla med om, jag trivs med att ha gott om prylar av olika slag och karaktär. Det gäller såklart inte allt, jag är ingen hamster, men när det kommer till maskiner och tekniska prylar så tänker jag att jag någon gång kommer kunna ha nytta utav dem. Det är alltså inte så att min vardagsrum står fyllt med dessa saker, nej, utan allt jag samlat på mig ryms i mitt garage. Och det är inte så stort. Det är alltifrån gamla häcksaxar, borrmaskiner och snöslungor. Mycket ger jag bort, när mina barn behöver någonting. Vissa saker har jag fått av vänner och bekanta som inte har någon användning av det eller om det är förstört på något sätt. Om det behöver en liten upprustning eller om den på någon front inte fungerar och det är ett användbart verktyg så vänder jag mig alltid till JME Service i Kalmar. De erbjuder sina maskinservice-tjänster här i Kalmar men också i Karlskrona och Ronneby. De är extremt duktiga och har bra lösningar på de flesta problem. Jag har lämnat alltifrån en mindre traktor till en gräsklippare där, de har fixat mina problem och återlämnat ett fullt fungerande produkt. Jag rekommenderar dem starkt till dig som söker hjälp med maskinservice i Kalmar, Karlskrona eller Ronneby.

Du gillar kanske också...