För varmt för mitt underbara ulltäcke…

Efter många gnabb med min make har det nu blivit dags att lägga undan mitt älskade ulltäcke för sommaren. Jag är helt förälskad i det, trots att det har varit så varmt i vårt hus i Strängnäs under de senaste veckorna, precis som i övriga Sverige. Trots den otroliga värmen som omger oss så sover jag ändå som ett barn med våra täcken. Men: nu har vi bytt till våra sommartäcken, vi har mer eller mindre lagt ut täcket och sover nu enbart med lakanet. Mina älskade täcken får ligga och vila i någon månad innan de åker fram igen, kanske bara några veckor också för den delen, men vi får se. Vi har köpt våra täcken från KG Ulltäcket som erbjuder täcken i Strängnäs, Västerås och Eskilstuna bland annat. Det är det bästa täcket som jag någonsin har haft. Så om du som läser detta har ett täcke som du inte tycker om så tycker jag att du verkligen ska vända dig till KG ulltäcket och ta en titt på de täcken som de har att erbjuda. Att sova gott är en viktig grundsten för ett positivt liv, det finns mycket som visar på att dålig eller för lite sömn har flera negativa effekter på både kropp och hälsa. Jag sover som ett litet barn, vilket jag inte alltid har gjort. Det tror jag att jag har mina täcken (och kuddar) att tacka för. Det är alldeles perfekt varmt och ventilerat, doftar gott och gör mig avslappnad. Perfekt helt enkelt.

Du gillar kanske också...